Menu
Trust International B.V

Trust International B.V., Front-end, Ontwerp, UX en .NET implementatie

Voor Trust International B.V. heeft Guus als freelancer via The.NextGen een redesign doorgevoerd op de trust.com website. Samen met de klant is het nieuwe ontwerp en de UX aangepast aan nieuwe inzichten op een Agile werkwijze.

Gebruikte technieken:
Gulp.JS, .NET, JIRA, Storybook, JavaScript, jQuery, Nunjucks, SCSS, Figma, Zeplin.io, Sketch.

PO Trust

Design System

Naast het bestaande ontwerp in Zeplin.io heeft Guus een design system gemaakt in Figma zodat nieuwe wensen van de stakeholder met betrekking tot nieuwe pagina's eenvoudig te realiseren zijn. Door het gebruik van losse herbruikbare componenten worden zo consistente pagina's gewaarborgd. 

Figma design systeem voor Trust

Storybook

Om voor zowel de stakeholders als de developers een eenvoudig en consistent naslagwerk te hebben heeft Guus Storybook geïntroduceerd. Hierin kan snel HTML worden overgenomen voor Razor templates/views in ASP.NET en staat realtime documentatie over afbeeldingsgrootte, kleurcodes, responsive gedrag en over het gedrag van bijvoorbeeld knoppen op verschillende thema pagina's.

Storybook screenshot van Trust

Volgend project:

Scapino Ballet Drupal Guus van de Wal

Scapino Ballet Rotterdam, Ontwerp, UX en Drupal implementatie

Voor Scapino Ballet Rotterdam heeft Guus de bestaande huisstijl voor print uitgebreid met een flexibele versie voor web, ook zijn er diverse API koppelingen gemaakt met o.a Mollie en Active Campaign.

Samen met de klant zijn er vanuit de gewenste functionaliteit eerst wireframes met een interactief ontwerp in Sketch ontworpen.

Gebruikte technieken:
Drupal, Mollie API,  Active Campaign API, JavaScript, jQuery, Nunjucks, SCSS, Sketch.