Menu

Drupal specialist Rotterdam

Drupal is een Open Source CMS gebaseerd op PHP, het is een softwarepakket dat gemakkelijk kan worden uitgebreid met modules en waarbij eenvoudig gebruikersrollen geconfigureerd kunnen worden. Het is hierdoor een zeer flexibel en schaalbaar CMS. Guus heeft als Drupal specialist meer dan 12 jaar ervaring met dit CMS.

Omdat Drupal Open Source is heeft dit als voordeel dat er voor de meeste bedrijfsoplossingen al vaak een Drupal module beschikbaar is die het ontwikkeltraject aanzienlijk verkort of zelfs overbodig maakt. Ook zijn er geen licentiekosten aan het CMS verbonden en is Drupal dan ook voor onder andere (semi-)overheden aantrekkelijk. 

Flexibel CMS

Drupal kenmerkt zich door zijn flexibiliteit en schaalbaarheid. Tegenwoordig werkt Guus met installatieprofielen waardoor een basisinstallatie van een site met één druk op de knop uit te rollen is. 

Decoupled met ReactJS & Gatbsy

Een supersnelle front-end oplossing met optimale Google prestaties kan worden behaald door de Drupal back-end los te koppelen van de front-end.
GatsbyJS is hiervoor een handig Open Source framework.

Dunlop Boots, Drupal CMS met SOLR & Search API

Dunlop is de wereldleider in beschermende laarzen erkend voor haar goede bescherming en comfort, die markt geïnspireerde oplossingen biedt en een waardevolle partner is. Guus heeft een nieuw design voor de website gemaakt en in Drupal gebouwd.

Bekijk project